Voor vragen kun je mij een e-mail sturen op a.niewold@careforwomen.nl. Dit mag ook als je graag terug gebeld wilt worden voor vragen of een afspraak. Ik ben tijdens mijn spreekuur telefonisch niet bereikbaar.

Wil je liever zelf in alle rust een afspraak maken? Dat is heel eenvoudig. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Via mijn online web agenda kan je zelf direct een afspraak inboeken.

Soms zijn consulten in de praktijk niet mogelijk of heb je de voorkeur voor een telefonisch consult in plaats van in de praktijk, dan is dat uiteraard mogelijk! U kunt op mijn beide locaties een afspraak inboeken maar laat het mij dan even per e-mail weten dat u een telefonisch consult wenst.

Openingstijden

Het spreekuur voor consulten in Veendam is variabel. Staat er geen passende tijd in de online agenda voor u, mail mij dan voor overleg. Er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Voor consulten in Emmen is de online agenda niet flexibel. Wel kan je altijd een afspraak maken voor online video bellen/Whats app beeld bellen of telefonisch. Je kan dan op mijn beide locaties een afspraak inboeken maar laat het mij dan even per e-mail weten dat u een telefonisch consult wenst. Is er dan ook geen passende tijd in de online agenda, mail mij dan voor overleg. Er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Ik werk op werkdagen en wisselend in de avonduren.

Spreekuur lokaties

Praktijk Veendam

Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

Apotheek De Vriendschap

Seinstraat 20
7811 GV Emmen

Contact

Care for Women Veendam
Amanda Niewold
Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

M: 06 - 24721418
E: a.niewold@careforwomen.nl

Praktijk

Veendam

Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

Emmen

Apotheek De Vriendschap Seinstraat 20
7811 GV Emmen