Ik ben Amanda Niewold en geboren in Groningen. Een verpleegkundige die leeft en werkt met hart en ziel. Ik ben een trotse moeder van een dochter en zoon.

Mij kan je o.a. hardlopend en wandelend in verschillende gebieden, bij een hockeyveld en reizend in een zelfgebouwde camper tegenkomen. Dit is voor mij en mijn gezinsleven heel belangrijk.

Na het afronden van mijn opleiding tot verpleegkundige in 2001 heb ik gewerkt in binnen- en buitenland. Ik heb in verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen, bij een zorgverzekeraar en in de thuiszorg mijn kennis en ervaring op gedaan.

In 2011 besloot ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Mijn stap om te kiezen voor de specialisatie als Care for Women specialiste was een logische. Ik wil een actieve rol spelen in het verbeteren van de vrouwengezondheid zodat vrouwen weten wat hormonen doen, welke klachten daardoor kunnen ontstaan en welke mogelijkheden er zijn om zich goed te voelen en goed te blijven voelen. Helaas heb ik deze zorg in het verleden zelf niet zo mogen ontvangen. Persoonlijke en deskundige aandacht is voor mij erg belangrijk en krijg je van mij tijdens de consulten. Ik help je niet alleen de symptomen te bestrijden maar ook de oorzaak duidelijk te krijgen!

Sinds mei 2013 ben ik specialiste bij Care for Women. Ik heb mijn praktijk in Veendam en draai 1x per week op de dinsdag of donderdag spreekuur in Apotheek De Vriendschap in Emmen. Tevens voer ik consulten door middel van video bellen of telefonisch voor diegene die niet naar mijn spreekuur kunnen komen.

Naast mijn werk als Care for Women specialiste ben ik ook 6 dagen per maand werkzaam als verpleegkundige aan bed in de terminale zorg.

  • Aangesloten bij Care for Women.
  • Aangesloten bij CAM Coöperatie/WKKGZ (klachtenregeling).
  • BIG geregistreerd:49054459430. Dit houdt in dat ik door studie, werk en bijscholing op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.
  • Lid van de V&VN (Verplegenden en Verzorgenden Nederland).
  • Lid van Kwaliteitsregister. Ik hou als verpleegkundige mijn activiteiten voor deskundigheidsbevordering bij in een persoonlijke portfolio in het Kwaliteitsregister V&V.

Contact

Care for Women Veendam
Amanda Niewold
Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

M: 06 - 24721418
E: a.niewold@careforwomen.nl

Praktijk

Veendam

Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

Emmen

Apotheek De Vriendschap Seinstraat 20
7811 GV Emmen