Samen zorgen voor betere gezondheid en minder ziekte(verzuim)? Dat wil ik graag samen met jouw bereiken!

Ik begeleid vrouwen in al haar hormonale levensfasen en voor de mannen voer ik preventieve health checks uit.

Disbalans in de hormoonhuishouding van de vrouw kan grote gevolgen hebben voor haar privé en werksituatie. Ziekteverzuim in de menstruatiecyclus, zwangerschap en in de pre- en post menopauze komt helaas heel veel voor. Dat de overgang gepaard kan gaan met opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen en gewrichtsklachten is bekend. Maar dat de overgang ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengt weten veel mensen niet. Gelukkig valt daar veel aan te doen. Ik help de vrouw balans te vinden in de hormonale “ zwaardere”  periodes zodat privé en werk met veel plezier gecombineerd kan worden. 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

  • Ik geef allerlei presentaties aan groepen over vrouwengezondheid. Dan kan je denken aan de overgang, hoe vind ik balans in stress en ontspanning, hart en vaatziekten, preventieve zorg of op verzoek een ander onderwerp die te maken heeft met (preventieve)gezondheid. Ik geef de presentaties/lezingen op locatie.
  • Ik verzorg persoonlijke consulten op de werkvloer (alleen indien er een geschikte ruimte beschikbaar is). Wanneer er geen ruimte beschikbaar is zullen de consulten bij mij in de praktijk plaats vinden. In persoonlijke consulten bekijken we waar de klachten vandaan komen en welke mogelijkheden er zijn om weer in balans te komen.
  • Ik geef adviezen over voeding, beweging, omgaan met stress.
  • Ik besteed uitgebreid aandacht aan onderwerpen als borstkanker, overgewicht, osteoporose en hart- en vaatziekten.
  • Ik voer preventieve health checks uit. In een health check meet ik de bloeddruk, bloedsuiker, totaal cholesterol, BMI. Daarnaast maak ik een risicoanalyse voor borstkanker, botontkalking en hart- en vaatziekten. Ik bespreek gelijk na de health check de uitslag.

Wat kan je verwachten van mijn presentaties en de consulten.

Ik kijk samen met de werkgever, arbodienst, medewerker of sportschoolhouder waar behoefte aan is:

  • informatie
  • advisering
  • hulp bij klachten
  • preventieve health check.

Mijn doel: Gezondheid te verhogen en ziekte(verzuim) te verlagen en te voorkomen.

Voor presentatie en consulten op locatie, kan ik speciale tarieven aanbieden. Voor meer informatie kun je mailen naar a.niewold@careforwomen.nl

Contact

Care for Women Veendam
Amanda Niewold
Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

M: 06 - 24721418
E: a.niewold@careforwomen.nl

Praktijk

Veendam

Ommelanderwijk 275
9644 TJ Veendam

Emmen

Apotheek De Vriendschap Seinstraat 20
7811 GV Emmen